Albanien zeigt Deutschland wie man die Immunitaet von Politiker auf hebt!

Veröffentlicht auf von karl kreibich

Der CIA Waffen Schmuggel des Pentagon mit Albanischen Waffen  

Die neuesten Fakten beweisen absolut Eines: Der CIA finanzierte seine verdeckten Operationen auf dem Balkan direkt zusammen mit der Albanischen Mafia und genau diese Zusammen Arbeit ist seit sehr vielen Jahren nicht zu übersehen in Albanien! Parlaments Diskussionen haben darauf schon vor vielen Jahren hingewiesen in Albanien, denn der CIA war der Auftraggeber u.a. für Waffenlieferungen auch nach Ruanda, Afghanistan schon in 1995, wo dann mit Drogen der Taliban bezahlt wurde. Aus diesem Grunde wurde 1991 schon die MEICO die Staatliche Waffen Verkaufs Firma des Albansichen Verteidigungs Ministerium gegründet!

Mit der Methode des CIA wurden ebenso die Albanischen Geheimdienst Operationen und Schmuggler Operationen und Geschäfte des Albanischen Geheimdienstes nach Europa finanziert ab 1991 und deshalb war die Fluchtwelle von Albaner nach Europa ab 1990 eine CIA Operation, um in Europa kriminelle Netzwerke aufbauen zu können über Albanien und den Kosovo um den Krieg in Afghanistan gegen die Russen finanzieren zu können mit Drogen!

Eine Schlüsselrolle spielte dabei der Besuch von James D. Wolfensohn, dem Weltbank Präsidenten in 1990 in Albanien, der sich mit Salih Berisha damals traf. Ebenso wurden bereits damals die TOP Drogen Zentrale das Hotel "Florida" bei Durres mit dem Hasanbeliu (Hasani Clan) als Mafia Operations Scheibe der Georg Soros und CIA Horden eingerichtet!

Das Hotel "Florida" ist und war das erste Hotel in Albanien, was durch "Privatisierung" an Ausländer ging und dies geschah unter dem Deckmantel von Georg Soros und dem üblichen Demokratisierungs Gedudel!

Abgehörte Gespräche zwischen Amerikaner und der Albaner Mafia sind inzwischen überall veröffentlicht.


Die New York Times bringt hier einen grossen ArtikelE pathëna e skandalit: Si u mashtrua dhe u vodh Pentagoni nga mafia e municioneveTuesday, 25 March 2008
ImageNga Kastriot Myftaraj - Skandali i aferës së municioneve që do të bliheshin në Shqipëri, për llogari të forcave të armatosura afgane, nga një kompani e prokuruar prej Pentagonit është më i thellë se sa duket, me shkelje të rënda ligjore nga palët e implikuara. Në rast se do të shikoni në website qeveritar amerikan (www.fbo.gov) ku shpallen edhe tenderët FMS (FOREIGN MILITARY SALES), pra tenderët për ndihmat ushtarake që SHBA u ofron vendeve mike, siç është në këtë rast Afganistani, do të shikoni se rregulli për municionet e blera është që çfarëdo lloj municioni që blihet të jetë prodhuar jo më herët se para 20 vjetësh.Nëse do të shikoni në një faqe qeveritare ushtarake amerikane (http://www.fbo.gov/spg/USA/USAMC/DAAA09/.../SynopsisP.html) do të shikoni një ofertë për tender për municion kalibri 12,7x108 për forcat e armatosura të Afganistanit, ku kërkohet që municioni të jetë i prodhuar jo më shumë se para 20 vjetësh. Në po këtë faqe qeveritare ushtarake amerikane (http://www.fbo.gov/spg/USA/USAMC/DAAA09/.../SynopsisP.html) do të shikoni se atje ka një ofertë për tender për municion kalibri 7,62x51, versioni snajper për Ministrinë e Brendshme irakene dhe municioni duhet të jetë i prodhuar jo më shumë se para 20 vjetësh, ose i porsaprodhuar. Që të vijmë tek rasti për të cilin po flasim, në Shqipëri, derisa Pentagoni e ka kontraktuar në vitin 2007 kompaninë BETA (kjo nga ana e saj ka nënkontraktuar kompaninë AEY të Diveroli) që të blejë municione për të furnizuar Afganistanin, atëherë mund të thuhet se municionet e blera duhet të ishin të prodhuara jo më herët se viti 1987. Por Shqipëria nuk kishte rezerva të mëdha municioni të prodhuara në vitin 1987 (ato që u shitën në vitin 2007), apo në vitin 1988 (ato që u shitën në 2008 . Shqipëria në vitet 2007-2008 nuk kishte 100 milion fishekë prodhim të viteve 1987-88 e tutje se në atë kohë ekonomia shqiptare kishte hyrë në kolaps dhe nuk ishte më as e mundur dhe as e nevojshme të prodhohej një sasi e tillë municionesh, si për shkak të kolapsit ku kishte hyrë ekonomia, ashtu edhe për shkak të rezervave ekzistuese. Municioni kinez i Shqipërisë ishte maksimumi prodhim i vitit 1975, ndërsa ai sovjetik maksimumi i vitit 1960. Këtë gjë duhej ta dinin ata zyrtarë në Pentagon që i sugjeruan kompanisë BETA që të blinte municion në Shqipëri. Ata e njihnin mirë armatimin e ushtrisë shqiptare. E vetmja mënyrë që Shqipëria të furnizonte kompaninë amerikane me municion sipas rregullave të Pentagonit, ishte që municioni ekzistues të nxirrej nga arkat dhe kutitë ku gjendej dhe të ripaketohej në kuti që do të mbanin një datë tjetër prodhimi. Kompania BETA që fitoi tenderin në Pentagon nuk deshi të përzihej në këtë aferë të ndyrë, prandaj nënkontraktoi kompaninë AEY të Efraim Diveroli në Miami që të shkonte për llogari të saj në Shqipëri dhe të blinte nga MEICO (qeveria shqiptare) fishekët. AEY është një kompani fantazmë e specializuar për punë të pista (ajo ka vetëm tetë punëtorë dhe nuk ka as faqe prezantimi në internet). AEY, për një përqindje të vogël nga fitimi, do të bënte pjesën më të pistë të aferës, paketimin dhe ripaketimin e fishekëve, për të humbur gjurmët e datës së saktë të prodhimit. Dhe këtu del në skenë si Zeus ex machina Kosta Trebicka, i nënkontraktuar nga Diveroli i AEY për ta bërë këtë punë. Kosta Trebicka në njoftimet që ka dhënë thotë se paketimi dhe ripaketimi i municioneve u bë për lehtësi transporti, duke i hequr nga arkat ekzistuese dhe ripaketuar në kuti kartoni, për të ulur peshën. Kosta Trebicka me këto fjalë mund të gënjejë ato femrat e bordellit të tij që i përmend Diveroli në bisedat e përgjuara, por jo ata që i njohin këto punë. Në të gjithë botën, pa dallim, municionet paketohen ne letër pastaj ne kuti teneqeje hermetike te quajtura TIN (si konservat e peshkut te dikurshme) dhe pastaj 2 TIN futen në një arke druri te quajtur crate. Ç’paketimi dhe ripaketimi bëhej për të mashtruar në lidhje me datën e prodhimit të municionit. Kështu Kosta Trebicka dhe më pas Delijorgji, kur u përzje në këtë aferë, si dhe “Edvin ltd” e futur si pykë nga Mediu për të ndërmjetësuar shitjen mes MEICO dhe AEY, i nxirrnin fishekët nga kutia e llamarinës origjinale, me mbishkrime ruse dhe kineze, ku tregohej dhe viti i prodhimit prodhimi (nr partie) i saktë, më shumë se para 20 vjetësh, dhe i ripaketonin ne kuti llamarine me shkrime shqiptare dhe vite prodhimi të falsifikuara sikur ishin prodhuar në 1988 e tutje. Kështu, Pentagoni paguante për municion të prodhimit shqiptar, të prodhuar e shumta para 20 vjetësh, dhe në realitet merrte municion rus ose kinez, prodhim jo më herët se viti 1960 (ai rus) dhe jo më herët se viti 1975, kur u ndërprenë furnizimet ushtarake kineze, ai kinez. Në këtë rast, si kompania BETA, që fitoi tenderin në Pentagon, ashtu dhe AEY e nënkontraktuar prej saj, si dhe Kosta Trebicka, i nënkontraktuar prej AEY, ishin të vetëdijshëm se po bënin një falsifikim. Gjithashtu falsifikim po bënte dhe qeveria shqiptare, me anë të MEICO, duke iu shitur amerikanëve municion me datë prodhimi të falsifikuar. Vetëm me faktin që BETA dhe AEY ishin të vetëdijshëm për kohën reale të prodhimit të municionit, mund të shpjegohet që ato ia kërkonin MEICO me jo më tepër se 22 USD për 1000 fishekë. Ndërsa insistimi i MEICO, pra edhe i Mediut dhe Berishës për çmimin prej 40 USD për 1000 fishekë, të shitur tek AEY (BETA) me anë të Edvin LTD, ose edhe të Delijorgjit, justifikohej me atë se ata e dinin që AEY-BETA, nuk do t’ ia shisnin Pentagonit municionin e blerë në Shqipëri, me një cmim 80-120 USD, pra edhe me çmimin që u kërkonte qeveria shqiptare, duke futur si pykë “Edvin ltd” do të fitonte 2-3 fish, ndërsa me çmimin që ua kërkonte (22 USD), do të fitonte 4-6 fishin. Kështu që MEICO, që në këtë rast bënte rolin e ekspedientit abuziv për llogari të Mediut dhe Berishës, i thoshte AEY-BETA: “torta” është tepër e madhe dhe ne nuk pranojmë një copë kaq të vogël. Çmimi për fishekë kallashnikovi (prodhim i ri), sot shkon tek 250-280 euro (jo dollarë) për një mijë fishekë. Çmimet në tregun ndërkombëtar sot janë: 1)Për fishekë pistolete kalibri 9x19 (NATO), si dhe kalibri 9 Makarov, çmimi është 120 euro për një mijë copë. 2)Për fishekë për armë individuale kembesorie (assault rifle), kalibri 5,56x45 (NATO) dhe 5,45x39 (rusë), çmimi është 220-250 euro për një mijë copë. 3) Për fishekë të kalibrit 7,62x39, çmimi është 280 euro për një mijë copë. fishek mitralozi të kalibrit 7,62x51 (NATO), 7,62x54 (rusë), 303 britanikë të kalibrit 7,92x58 mauser, çmimi është 350 euro për një mijë copë. 4) Për fishekë mitralozi 12,7x99 (NATO), të kalibrit 12,7x108 (rusë), çmimi është 2000 (dymije) euro për një mijë copë. Qeveria amerikane është bërë viktimë e një mashtrimi nga kompania BETA, AEY, Kosta Trebicka (qytetar amerikan) qeveria shqiptare, MEICO, Delijorgji, Ministri i Mbrojtjes, Mediu, kryeministri Berisha etj.

Sot.com

Mit der Faehre nach Triest, wurden Waffen nach Holland geschmuggelt und zwar ueber Deutschland. Dies deckt sich auch mit Aussagen vom Italienischen Zoll in 1997, das man LKW beschlagnahmte u.a. auch mit Plutonium und Waffen kommend aus Albanien mit der Faehre! 15.000 Tonnen wurden 2006 2007 exportiert!

"Kamionët ngarkoheshin në tragetet në portin e Durrësit, në drejtim të Triestes. Prej andej, këta kamionë të ngarkuar në kompaninë e Delijorgjit në Gërdec vazhdonin udhëtimin drejt Gjermanisë dhe duke kaluar nga territori i këtij shteti mbërrinin në Hollandë.......

Southern Ammunition Company6 486 t në vitin 2007

Southern Ammunition Company 8 765 t për vitin 2008

Totali = 15 251 ton
http://www.shekulli.com.al/news/45/ARTIC...2008-03-27.html

Sie sprechen das der MEICO Chef Ylli Pinari ein Mafia Boss ist!Pentagon Gives 22 y/o $300 Million Arms Contract


Efraim Diveroli talks with Kosta Trebicka

“n the audio recording, Diveroli is speaking to Kosta Trebicka, an Albanian businessman, about Ylli Pinari, director of an Albanian agency in charge of arms exports.

Diveroli says he “can’t play monkey business with the mafia … and all those fucking guys in Albania” because his contract is with the US government and “everyone is watching me.”

Trebicka, who was acting as a middle man for the deal, said “Pinari and his mafia guys … will create lots of problems,” but he tried to calm the young AEY president.

“Probably I will be invited in Washington DC from the CIA guys and from my friends over there,” Trebicka tells Diveroli in the conversation recorded June 11, 2007. “Two weeks from now I will come to Florida to shake hands with you and discuss future deals.”"

http://www.youtube.com/watch?v=B3Tur7Hlw7k&feature=related
Noch ein Video
1

http://www.youtube.com/watch?v=16BmdFdu0ys&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oTbYBJhCmzE&feature=related

Über die Explosion

http://www.youtube.com/watch?v=yXRUPvS-mdQ&feature=related

Stunden später brennen immer noch die Munition Bestände

http://www.youtube.com/watch?v=VJmFRFAWWtI&feature=related
Balkanblog und noch mehr Infos

siehe auch weitere Infos aus dem Balkanblog


The way AEY’s business was structured, Mr. Diveroli, at least officially, did not deal directly with Albanian officials. Instead, a middleman company registered in Cyprus, Evdin Ltd., bought the ammunition and sold it to his company.

The local packager involved in the deal, Mr. Trebicka, said that he suspected that Evdin’s purpose was to divert money to Albanian officials.

The purchases, Mr. Trebicka said, were a flip: Albania sold ammunition to Evdin for $22 per 1,000 rounds, he said, and Evdin sold it to AEY for much more. The difference, he said he suspected, was shared with Albanian officials, including Mr. Pinari, then the head of the arms export agency, and the defense minister at the time, Fatmir Mediu.

(Mr. Mediu resigned last week after the ammunition depot explosions; Mr. Pinari was arrested.) The Albanian government has been infuriated by Mr. Trebicka’s allegations. Sali Berisha, the prime minister, Mr. Mediu and Mr. Pinari all denied involvement in kickbacks. But Mr. Trebicka said that after he raised his concerns about Evdin with the Defense Ministry, his company was forced from the repackaging contract.

On June 11, 2007, Mr. Trebicka and Mr. Diveroli commiserated by phone about problems with doing business in Albania. Mr. Trebicka surreptitiously recorded the conversation, and later gave the audio files to American investigators.

The conversation, he said, showed that the American company was aware of corruption in its dealings in Albania and that Heinrich Thomet, a Swiss arms dealer, was behind Evdin.

In the recordings, which Mr. Trebicka shared with The Times, Mr. Diveroli suggests that Mr. Thomet, called “Henri,” was acting as the middleman.

“Pinari needs a guy like Henri in the middle to take care of him and his buddies, which is none of my business,” Mr. Diveroli said. “I don’t want to know about that business. I want to know about legitimate businesses.”

Mr. Diveroli recommended that Mr. Trebicka try to reclaim his contract by sending “one of his girls” to have sex with Mr. Pinari. He suggested that money might help, too.

“Let’s get him happy; maybe he gives you one more chance,” he said. “If he gets $20,000 from you ... ”

At the end, Mr. Diveroli appeared to lament his business with Albania. “It went up higher to the prime minister and his son,” he said. “I can’t fight this mafia. It got too big. The animals just got too out of control.”

http://www.nytimes.com

in Albanian with TV!

Ekskluzive/Kosta Trebicka: “Kunati i Berishës koleg me Pinarin e MEICO-s"
» Dërguar më: 31/05/2008 - 07:35

Man kann es auch so Sagen: Wo diese CIA, Waffen, Drogen, Soros Truppen auftauchen, werden ganze Länder und Regionen auf Jahrzehnte ruiniert!

Der Geheimdienst entglitt der politischen Kontrolle. Vermutlich waren alle bisherigen 21 CIA-Direktoren in Putsch- und Mordpläne involviert. Übereilte oder fingierte Alarmrufe, in diesem oder jenem Land drohe eine kommunistische Machtübernahme, genügten, diesen Glauben zur Grundlage für subversive Aktionen, Morde und militärische Interventionen zu machen.

TIM WEINER: CIA. Die ganze Geschichte. Aus dem Amerikanischen von Elke und Ulrich Enderwitz, Monika Noll, Rolf Schubert. Verlag S. Fischer, Frankfurt am Main 2007. 864 Seiten, 22,90 Euro.

(SZ vom 1.4.2008/gal)


Zerschlagung Jugoslawiens: Die CIA Operation "Roots"

Der US Botschafter in Tirana erklärt, das die Amerikaner die Untersuchungen der Justiz unterstützen (u.a. 6 FBI Beamte) und sich nicht in den unabhängigen Status der Ermittlungen und Politik einmischen werden.

Kurz gesagt, wurde durch dieses CIA Bestechungs System u.a. auch in Folge in 17 Jahren die gesamte Politik in Albanien korrumpiert, denn dieses Mafia System der Amerikaner besteht wie historisch festgestellt ist seit mindestens 1991 und an den Profiten partizipierten praktisch alle sogenannten prominenten Politiker in Albanien vor allem absolut jeder Ministerpräsident in der Vergangenheit.

Die Profite wurden dann in die Zerstörung der Küsten durch die wilde Betonierei mit Hotels, Bars und Restaurants und Appartments Hochhäuser investiert. Die Amerikaner haben deshalb das gerade neu gewonnen Profil in Albanien verloren, was gute Botschafter wie Jeffrey und Ries auf gebaut hatten. Der gesamte Einfluß der Amerikaner steht inzwischen bei den Albaner auf dem Spiel, wobei die Mehrheit der Albaner längst das üble Spiel der Amerikaner durchschauen und gegen die Amerikaner sind.

US ambassador to Tirana says all responsible for Gerdec tragedy must face justice

07/04/2008

TIRANA, Albania -- US Ambassador to Tirana John Withers asked on Sunday (April 6th) that Chief Prosecutor Ina Rama investigate and sentence all those responsible for last month's munitions explosions at a weapons depot in the village of Gerdec. A total of 27 people were killed in the blast and more than 300 were injured. Withers said all parties involved should face justice, no matter what their rank or standing. He added that six FBI agents are helping with the investigation. (TopChannel, Koha Jone, AP - 06/04/08

Dosja “Gerdeci”, Ambasadori i SHBA ne Tirane: Denim pergjegjesve pavarësisht statusit politik
• Ambasadori i SHBA-ve ne Shqiperi, Xhon Withers ka folur sot per procesin e hetimeve lidhur me tragjedine e Gerdecit. Ambasadori amerikan kerkoi nga Prokuroria qe te mos stepet as nese pergjegjes dalin persona me status politik

http://www.balkanweb.com/sitev4/upload/m.../1207554035.wmv

Inzwischen gibt es weitere Verhaftungen in der Sache Gerdec und es wurden bis jetzt 9 Personen verhaftet und auch gegen den zurück getretenen Verteidigungs Minister Mediu wird ermittelt.

Ushtria punë për privatin:Gëzhoja tunxhi në Gërdec

http://www.panorama.com.al/index.php?id=12852

Erstaunlich ist es, das 3 Wochen zuvor es bereits einen Unfall gab mit einer Explosion. Auch in der Sache in Gerdec, fiel bei Beginn der Explosion nur Munition vom einem LKW und explodierte, bzw. entzündete sich! Aber es wurden keine Sicherheits Überprüfungen vorgenommen, sondern so weiter gewurstelt !

5 Alb. Soldaten verwundet bei einer Munition Entsorgung

5 Albanian soldiers injured in explosion


Fatmir Mediu, der seinen Posten zurück fordert als Verteidigungs Minister ist Drahtzieher in diesem grossen Betrug der PR Partei von Sabri Godo, denn lt. dem hier veröffentlichen Vertrag, wurden 20-30 cent pro schuss Munition bezahlt, aber nur 10% davon ging in die Staatskasse lt diesem Vertrag.

Schlagzeile siehe unten als Anhang, über diesen Betrug des Fatmir Mediu, was unter Balkanisierung läuft. Aber genau so laufen alle Geschäfte auch mit Deutschen Firmen, der GTZ und der Botschaft. Man hat immer Extra Gewinne durch massive Bestechung.

Präsident Bamir Topi hat jetzt auch klare Worte gesprochen, das der Antrag der General Staatsanwältin Ina Rama richtig und korrekt ist, an das Albanische Parlament die Immunität von Fatmir Mediu aufzuheben.

Das ist geradezu eine Justiz Revolution in die richtige Richtung und das Albanien aus den Klammern der Mafia Politiker befreit wird.


EKSKLUZIVE/Gerdeci, zbulohet kontrata mashtruese e Fatmir Mediut

28/04/2008 - 10:11


Tragjedia e Gërdecit lind nga një plan i detajuar mashtrimi në dëm të Shtetit dhe të qytetarëve i vënë në jetë nga ish-ministri i Mbrojtjes Fatmir Mediu për të favorizuar biznesmenin Mihal Delijorgji duke i hapur dyert fitimeve miliardere. Një plan aq i paskrupullt sa të bën të mendosh se Mediu dhe Delijorgji janë vetëm baza e një piramide që ka përgjegjës akoma dhe më lart. Kapitulli i fundit i kësaj afere skandaloze del në dritë falë dokumentave të reja të gjetura nga “Gazeta Shqiptare” ku zbulohet se ish-ministri Mediu me urdhërin e tij nr. 550 i firmosur me 25 prill 2007 autorizoi shitjen për SAC dhe Mihal Delijorgjin e sasisë së 140 milionë fishekëve të kalibrit të vogël, duke e ditur se në depozitat e ushtrisë kishte në dispozicion vetëm 45 milionë. Një veprim i paramenduar për të detyruar Shtetin të shkelte kontratën me Delijorgjin dhe ta kompensonte biznesmenin privat me dorëzimin e miliona fishekëve të kalibrit të madh të cilët nuk mund të shiteshin.

http://www.balkanweb.com/gazetav4/index....rate=Vlereso%21

Viele Verbrecher, welche sich in die Politik eingekauft haben sind wie in Deutschland straffrei, weil sie Immunität haben! Das denken die zumindest, aber Albanien hat den Rechts Standard in der Justiz von Deutschland überholt!

Fatmir Mediu denkt wie so viele Krimnelle im AA und Deutschen Parteien, das man Straffreiheit hat und er hat sich geirrt, denn er denkt, Ermittlungen wären eine Beleidigung.

Mediu, akuza Prokurorisë për hetime të kompromentuara

http://www.sot.com.al/index.php?option=c...&Itemid=1&lang=

Die Mafia Müll Haufen Partei RP von Sabri Godo jammert jetzt herum, weil die Immunität der Abgeordneten aufgehoben wird.

Zeitgleich fordert Mediu seinen Posten des Verteidigungs Ministers zurück usw..

Die RP ist maßgeblich an der Zerstörung des Landes durch die illegalen Bauten des Alt Kommunisten Sabri Godo verantwortlich!

RP Urges Government Reshuffle, Criticizes Top Prosecutor for Mediu’s Case
“I will ask President Topi to review the latest act (on Mediu) of prosecution so that things can move in the right direction and we can have a prosecution which handles things...

Sabri Godo der Gangster jammert herum und greift die General Staatsanwältin INA RAMA an und kritisiert den Staats Präsidenten!

Was will man von diesem Ferkel der Albanischen Gangster Politik auch sonst erwarten.

Godo: Topi te "rishikoje" Ina Ramen
Rozeta Rapushi
E Enjte, 15 Maj 2008

Shtohen pakenaqesite e politikes ndaj Prokurores se Pergjithshme, Ina Rama, per kerkesat e faktet per heqjen e imunitetit te Fatmir Mediut. Nje dite pas kritikave te anetareve te keshillit per rregulloren, mandatet dhe imunitetet ndaj Kryeprokurores se ka sjelle material voluminoz e pa fakte te reja per ceshtjen "Mediu", presidenti i Asamblese te PR-se, Sabri Godo e cilesoi ate si te papergjegjshme. "Jemi deshmitare qe dy here brenda nje kohe te shkurter, Prokuroria e Pergjithshme ka bere dy dalje te pakuptimta ne publik, nen pretekstin se do te beje transparence lidhur me akuzat ndaj ish-ministrit te Mbrojtjes e kryetarit te PR-se, Fatmir Mediu. Daljet behen per te justifikuar akuzat e bera, ne fakt nuk justifikon asgje", u ankua Godo. Por, duke shkruar me tej me pakenaqesite ndaj Kryeprokurores Rama qe ne nentor te vitit te kaluar mori mandatin, ai kerkoi edhe nderhyrjen e Presidentit te Republikes, Bamir Topi, i cili disa kohe me pare garantoi qytetaret te besojne te prokuroria ne kete hetim. "Une do t'i kerkoja Presidentit Topi qe te rishikonte kete veprimtari te fundit te Prokurorise, ne menyre qe me te vertete te ecim ne kete drejtim, duke pasur nje Prokurori qe i trajton ceshtjet ne menyre te mbare", kerkoi Godo

http://www.kohajone.com/html/artikull_25149.html

Ylli Pinari, EX-Chef von MEICO wird der Staatsanwaltschaft vorgeführt, 2 Monate nach der Esplosion von Gerdec und der Top Verbrecher Pinari, der alle Politiker mit System korrumpierte und dachte für ihn gilt kein Gesetz ist um Jahre gealtert in diesen 2 Monaten.

Alle Personen um diese MEICO Firma gehören zu den extremsten Verbrechern in Albanien und wie bewiesen hängen da die Gestalten des Team "red" vom CIA voll mit drinnen. Diese Verbrecher auch aus der Drogen Branche und Bill Clintons Freunde, haben bekanntlich das Hotel Adriaktic gekauft und sind im Verbund mit den Hasanis gewesen vom Hotel Florida, wo die US Gangster aus dem Hause von Georg Soros, ja eine eigene Operations Zentrale in einem neuen Haus 1993 auf dem Grundstück des Hotels Florida bauten.


Ish-drejtori i “Meico”-s nëpërmjet avokatit të tij çoi në gjykatë një kërkesëpadi për vleftësimin e sekuestros

TIRANË - Ylli Pinari, ish-drejtori i ndërmarrjes “Meico”, i arrestuar si një nga përgjegjësit kryesorë për tragjedinë e Gërdecit, nuk është dakord me vendimin e prokurorisë, e cila ka sekuestruar zyrën e tij në Ministrinë e Mbrojtjes dhe gjithë arkivin e ndërmarrjes. Për të kundërshtuar këtë vendim, Pinari nëpërmjet avokatit të tij mbrojtës, Ardian Lekës, depozitoi në Gjykatën e Tiranës një kërkesëpadi me objekt “vleftësim i sekuestros”. Kërkesëpadia iu nënshtrua dje shortit elektronik, i cili përzgjodhi Petrit Çomon, si gjyqtarin që do të gjykojë kërkesëpadinë e Pinarit. I pyetur për këtë çështje, avokati mbrojtës i Ylli Pinarit refuzoi të bëjë komente rreth kërkesës, duke thënë se ajo është depozituar në gjykatë.

http://www.korrieri.com/index.php?news=249

Die Parlaments Präsidentin Topalli fordert weitere Details bei Ina Rama an, damit die Immunität von Mediu aufgehoben werden kann.

Veröffentlicht in Politik

Um über die neuesten Artikel informiert zu werden, abonnieren:

Kommentiere diesen Post